Grote mensen wensen…

Wanneer ik op festivals sta en een volwassene schmink, dan zie je net als bij kinderen twinkelingen in de ogen. Je vindt het even spannend, het werkt een beetje op je lachspieren, maar al snel voel je je ook heel speciaal, dat beetje extra aandacht met als resultaat een beetje meer ‘joie de vivre’. Stiekem is het effect bij volwassenen zelfs nog groter, je bent vergeten hoe leuk het was om geschminkt te worden en als het dan ook nog eens veel moderner en volwassener wordt dan je vooraf voor mogelijk hield, dan is je eigen gezicht in de spiegel een heus cadeautje…

 

Van een bruiloft tot de opendag van een bedrijf, van de lancering van een nieuwe winkel tot een festival. De Schmink Mevrouw biedt een voorstel op maat. Indien gewenst passen we de designs aan op een kleur schema of de totaal sfeer. Met sjieke swirls, glamour bloemen, vette glitters of neoneffecten krijgen de gasten een heuse touch-up.

 

Met de unieke schminkfiets passen we direct in een foodtruc sfeertje, maar met een unieke styling blenden we helemaal in bij een romantische Ibiza sfeer of juist een uitstraling met knipoog naar de oude raveparties. Er is ook een walking-touch-up in ontwikkeling waarmee we tussen de mensen door kunnen lopen, om zo een menigte wakker te schudden of een wachtrij op te leuken.

IMG_9501

Ik kan hele pagina’s vol schrijven over sfeer en beleving, maar liever ga ik samen in gesprek en maken we er samen iets unieks van!

Stuur mij vrijblijvend een bericht, vind ik leuk!

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s