Workshops

Wat tof dat jij deze pagina hebt gevonden! Je hebt mogelijk al besloten dat je wilt leren schminken, of je bent het tenminste aan het overwegen… Complimenten met jouw goede ingeving, want Schmink is een leuke hobby én iets waar je je kinderen mee kunt entertainen!

Maar schmink is meer dan dat!

Je bent op de site van De Schmink Mevrouw aanbeland en laat Marije er nou om bekend staan dat ze altijd meer geeft… Meer aandacht op fysieke evenementen, maar ook meer input, meer energie en meer levenslessen tussen de regels door.

 • Wil jij de basis technieken voor het schminken leren?
 • Wil jij stap voor stap de populairste ontwerpen leren maken?
 • Wil jij zonder twijfel in kunnen spelen op verzoekjes die je nog niet eerder maakte?

Maar ook…

 • Lijkt het jou fijn om een creatieve workshop in je eigen tijd en omgeving volgen?
 • Lijkt het jou fijn om te ervaren dat ook jij met de juiste tips direct mooiere resultaten maakt?
 • Lijkt het jou fijn om echt me-time te ervaren tijdens een cursus?
 • Lijkt het jou fijn om meer uit de quality-time samen tijdens het schminken te kunnen halen?

Wanneer jij meerdere keren JA hebt geantwoord, nodig ik je uit om mee te doen via deze cursus op instagram!

De cursus is feitelijk een opsomming van 3 workshops die De Schmink Mevrouw al jaren offline geeft. Als schminker, entertainer, mens, moeder én coach. Je krijgt dagelijks nieuwe input via een besloten instagramaccount, 3 weken lang, maar je kunt ook eens per week alles achter elkaar afspelen, alsof je een complete workshop in huis haalt.

Meld je nu aan!

Reviews

Omdat we niet door wc eend geadviseerd willen worden om wc eend te gebruiken 😉 deel ik graag een paar mooie reacties met jullie!

“Ik deed mee, omdat ik een ondernemer als jou wilde steunen in deze bijzondere tijden, het leek me al langer leuk om te leren schminken en vond het altijd al bijzonder wat voor een mooie creaties jij (en ik nu ook een beetje) kan maken. Het was echt heel zen om te doen en de uitleg maakte alles wat ingewikkeld leek een stuk makkelijker. Het enthousiasme werkt aanstekelijk. Het was elke keer weer een feestje op mijn scherm en het spiekbriefje achteraf was helemaal een cadeautje, precies wat ik nodig had om verder te kunnen oefenen.”

“Ik volgde al eens de basiscursus bij jou en dat was zo leuk dat ik wist wat ik kon verwachten. Jouw energie is echt heerlijk en de uitleg zo goed dat ik nu oprecht trots ben op wat ik maak”

“Deze cursus zou ik echt aan iedereen aanraden, het is zoveel meer dan een beetje kleur op het gezicht. Marije laat je echt zien dat je een diepere laag kun raken, je laat fantasie werkelijkheid worden bij een kind en ook volwassen schmink vond ik super tof om van jou te leren”

“Ik deed mee omdat ik iets wilde met de tijd die over was nu zoveel dingen niet meer door konden gaan, maar ik zou het achteraf ook juist in drukke tijden aanraden, ik werd er telkens weer helemaal zen van! Ik zie mijzelf niet echt als creatieveling en had niet gedacht zo snel zoveel te kunnen, maar wel dus!”

Ik wil wel, maar…

 1. Ik heb een onregelmatige baan
 2. Ik heb geen materialen
 3. Ik ben niet creatief
 4. Ik heb geen instagram
 5. Ik heb wel/geen instagram, maar bovenal geen idee hoe dat werkt
 1. Elke dag komt er nieuwe input online via stories in een een besloten instagram account, maar behalve dat je die op ieder moment die dag kunt kijken, sla ik deze input ook zo op dat je het uitgebreid terug kunt kijken. Zelfs tot 3 weken na de cursus!
 2. Je kunt kiezen voor de optie waarbij je zonder moeite de belangrijkste basis materialen in huis gestuurd krijgt. (stel dat je deze optie wilt combineren met de ‘beste vrienden’ optie, waarin je extra persoonlijke aandacht krijgt om al je hobbels sneller te tackelen, stuur mij dan even een berichtje.
 3. Juist dan is meedoen heel waardevol, schmink is een kwestie van trucjes, dat kan iedereen leren. En met het leren van nieuwe creatieve vaardigheden maak jij jouw creatieve mindset wakker. Ik besteed hier in de 3e week ook juist extra aandacht aan!
 4. Als je nog geen account hebt op instagram, kunt er heel eenvoudig gratis eentje aanmaken. Ik beloof je dat je daar behalve mijn cursus ook een schat aan andere schminkers zult vinden waardoor jouw inspiratie helemaal oneindig wordt! Ga vanaf je mobiel naar http://www.instagram.com en volg de stappen, je kunt natuurlijk zelf bepalen wat je op je account wel of niet deelt en kunt ook nog eens kiezen voor de optie ‘privé’!
 5. Voordat de cursus officieel start deel ik de belangrijkste ins en outs die je over het gebruik van instagram wilt weten om het meeste eruit te halen. Als je er echt niet uitkomt mag je me ook altijd onderaan deze pagina een berichtje sturen.

Geef je hier op, maak een foto/printscreen van de betaling en stuur dat in een bericht naar @schminkcursusopinsta zodat ik je kan toelaten in het beveiligde account.

Voor meer info, stuur mij hieronder een berichtje!