Workshops

De Basis – van – De Schmink Mevrouw

 

Wat leuk dat jij besloten hebt om het schminken van mij te willen leren!

Verwacht niet dat je aan het eind van de avond een perfect geschminkt gezicht hebt, dat zou kunnen wanneer ik een perfect schmink voorbeeld klaar leg en je coachend dat ene ontwerp na laat maken… Niet mijn stijl, want ik daag je liever uit om op zoek te gaan naar jouw eigen stijl.

Ik ga je De Basis leren, de fijne trucjes met verschillende kwasten en sponsjes, maar ook een aantal handige effecten met de zogenaamde ‘splitcake’ oftewel een bakje waarin de cake(een term voor waterschmink) gesplitst in meerdere kleuren zit.

Verwachtingen

Je gaat naar huis met een arm vol strepen, kriebels en krullen, maar ook stipjes en bloemetjes… Dat is namelijk de basis van elk ontwerp dat jij zelf bedenkt, of op bijv. pinterest gevonden hebt, welke je vervolgens op vriendin/zoontje/buurmeisje kunt uitproberen, of in een vervolg cursus bij mij natuurlijk… (zodra er genoeg animo is zal ik workshops aanbieden in thema’s, van monsters en superhelden tot vlinders en prinsessen, maar ook eyedesign als de ultieme schmink voor tieners en volwassenen)

Waarschuwing je zult nog menig avond met zo’n zelfde beschilderde arm proosten op je vorderingen, want de technieken die ik je ga leren moet je oefenen en blijven oefenen… en de vorderingen die je zult zien zijn verslavend. Zelfs ik ga in een week met weinig ‘optredens’ regelmatig een avondje oefenen!

 

 

Op maat

Het liefst maak ik een workshop (of cursus) op maat. Behalve de inhoud kan ook de duur en/of de prijs verschillen. Kom jij met 5 vriendinnen omdat jullie je klaar willen maken voor de ultieme finishing touch tijdens carnaval of voor de kinderfeestjes van jullie kinderen? Of willen jij en je buurvrouw met zn twee de kneepjes toepassen op het buurtfeest? En dan natuurlijk de vraag of je al wat ervaring hebt of is alles compleet nieuw?

Een workshop of een cursus gaat in ieder geval altijd over verantwoord/hygiënisch werken, techniek en durven experimenteren.

Kosten

Een 1 op 1 workshop is een ware traktatie voor jezelf en je hebt, wanneer ik zie dat je het in de vingers hebt, ook nog eens kans dat ik je zo nu en dan opbel om mij op een evenement te versterken! Zo zou je de workshop zomaar terug kunnen verdienen…

Voor 100 euro kan ik jou in 1 avond (ca 2,5 uur) al een heel uitgebreide basis leren.
Wil je leren hoe je een design opbouwt, dan kunnen we 2 avonden plannen, afhankelijk van jouw creativiteit maken we een voorbeeld na of laten we ons enkel inspireren.

Kom je met zn twee dan reken ik 60 euro per persoon voor 1 avond met de basis.

Groepsworkshops kan ik al vanaf 35 euro aanbieden, dan gaat het om een groep van minimaal 6 personen.

Details en locatie

De workshops zijn altijd inclusief materialen, heb jij al een setje in huis, neem deze dan wel mee, alle merken werken een beetje anders op de huid, dus als het even lukt kan ik je specifieke tips meegeven voor het werken met jouw eigen materialen.

Ik kan de workshop bij jullie thuis, bij mij thuis of op locatie doen.
Moet ik naar jullie komen, dan reken ik buiten Nijmegen 35 ct per km.
Komen jullie bij mij thuis, dan zorg ik voor koffie/thee en iets lekkers.
Wanneer jullie op locatie willen afspreken zal ik aldaar voor jullie onderhandelen en leg ik jullie een prijs voor een volledig verzorgde avond voor.

In het najaar van 2019 zal ik sowieso weer een paar data voor gemengde groepen vastleggen waarop je in kan schrijven. Stuur mij een berichtje wanneer je hiervan op de hoogte gehouden wilt worden!

Vragen zijn er om gesteld te worden, dus voel je vrij en neem hieronder contact op met mij: