Tarieven & Contact

Een feestje kost geld, dus is het handig om vooraf in te kunnen schatten waar welke kosten zullen zitten.

Kinderfeestje

Vanaf € 100 kom ik een uur lang schminken en krijg je een heleboel extra’s op maat bij! Meer info binnenkort, of laat onderaan deze pagina een berichtje achter!

In een uur schmink ik 6 a 7 kinderen.
Voor elk kind extra hier bovenop reken ik €5,- per kind extra.

 Op een elk feestje ga ik uit van vrije keuze voor de kinderen zelf. Van volledig gezicht incl. glitter, een eenvoudiger oogdesign, of een kunstwerk op de arm. Er zijn natuurlijk ook dan meerdere manieren om toch een beetje in een thema te sturen!

Heb je vragen en/of wensen die je met mij wilt bespreken?

Stuur me een mailtje naar info@deschminkmevrouw.nl

Een berichtje via Whatsapp of ouderwets bellen mag natuurlijk ook! Tel: 06-48617753

Buurt- en FamiliefeestenOok hier kan ik helpen vanaf € 100 dan ga ik uit van enkel 12 tot 16 kinderen schminken. Ook hier zijn meer opties mogelijk, van extra uren/kinderen tot draaiboek met creatieve of sportieve activiteiten. Afhankelijk van de samenstelling van de groep maken we een passende offerte .

Bedrijfsfeest of Evenement

Al jaren verzorg ik met schmink het entertainment, ook voor volwassenen, op festivals, bedrijfsfeesten etc. Van de vierdaagsefeesten tot mysteryland en van koopzondagen tot kerstborrel. Hier spelen veel

 zoveel meer factoren een rol dat ik graag hoor wat de wensen zijn, dan zorg ik voor een passende offerte!

Individueel

Wanneer je een feestje hebt dat vraagt om een opvallende schmink, ben je ook welkom als individu. Van carnaval, tot Halloween of een gemaskerd bal. Je bent dan op afspraak welkom bij mij thuis vanaf 1 uur a 45 euro. In een uur kan ik gemiddeld 2 volwassenen ‘full-face’ schminken, afhakelijk van de hoeveelheid details. Op locatie werk ik vanaf 2 uur en reken ik buiten Nijmegen €0,35 per km.

Mag het ietsje meer zijn…

Van costume-made uitnodigingen, een knutselpakket, versiering, kinderdisco, beauty extra’s of zelfs een totaal thema pakket

. In het ene geval denk ik gewoon graag mee, in het andere geval vul ik het feestje volledig voor je in. Vraag gewoon naar de mogelijkheden voor jullie feest!

Contact

Ik werk vanuit Lent, bij Nijmegen.

Alles buiten een straal van 5 km rondom Lent reken ik 0,35 per km heen en terug.

Voel je vrij, met elke vraag, om mij te mailen, bellen of gewoon via whatsapp:

deschminkmevrouw@outlook.com

06-48617753

KVK-nummer: 71026673

Hier een berichtje achterlaten kan ook…

Advertisement