Dankbaarheid als groot goed

Lieve bezoeker van mijn website…

Laat ik beginnen met mijn Dankbaarheid, iets dat een groot goed is voor iedereen als mens, commercieel of niet. Dankbaarheid bewust ervaren, opschrijven of grootser delen helpt je om positiever in het leven te staan, maar ook om meer positieve dingen aan te trekken. Ik heb daarbij vertrouwen in het Universum als iets dat je spiritueel kunt uitleggen, maar evengoed als een nuchter feit. Zoals een lach dikwijls met een lach wordt beantwoord.

Ik ben alleen al dankbaar dat jij de moeite neemt om mijn site te bezoeken en om dit te lezen.

Ik ben ook dankbaar voor het feit dat ik zoveel mensen, groot en klein, blij mag maken met mijn creativiteit.

Ik ben zeer zeker ook dankbaar dat ik ├╝berhaupt in staat bent om mijn creativiteit om te zetten in mooi geschminkte koppies, maar ook in andere creatieve concepten.

Ik ben dankbaar dat ik telkens weer alleen maar enthousiaste reacties krijg tijdens workshops en op feestjes, maar zelfs op massale events waar men soms erg lang in de rij heeft moeten staan, omdat ik liever kies voor kwaliteit dan voor kwantiteit.

Ik ben ook dankbaar voor iedereen om mij heen die mij aanmoedigd, inspireert en waar nodig ondersteunt. Van mijn man die mij alle ruimte gunt en mijn kinderen die mijn grootste motivatie zijn, ik wil een moeder zijn die van het leven een feestje kan maken, dat is het voorbeeld dat ik eigenlijk iedereen graag wil geven.

Ik ben dankbaar voor de financiele gezondheid van mijn bedrijf, zo kan ik mij blijven ontwikkelen en ook elders investeren: Ik wil steeds meer over kunnen op duurzame materialen (nb daarvoor kun je ook al tegen meerprijs op aanvraag, de kunstof glitters laten vervangen voor biologisch afbreekbare, de meerprijs is nodig omdat deze grondstoffen op mijn totale onkosten een mega groot verschil maken, terwijl dit voor jouw feestje wellicht meevalt) Ik wil ook alles dat ik als ondernemer leer weer overdragen op anderen. Tot slot (al is bij mij nooit iets tot slot;D) wil ik kunnen groeien met als ultieme missie het leven voor iedereen een beetje feestelijker te maken, tijdens een feestje, maar zeker ook tijdens doodgewone een regenachtige middag…

 

Ik kan oneindig lang doorgaan met mijn dankbaarheid, maar ik heb het beperkt tot de meest relevante voor De Schmink Mevrouw… Ik zou je willen aanraden om zelf ook dagelijks/wekelijks/maandelijks (net wat voor jou haalbaar is), in een boekje te schrijven waar jij dankbaar voor bent… Je moet dit echt trainen, tot het bijna verslavend werkt en ik garandeer je dat je steeds meer dingen kunt bedenken waar je dankbaar voor bent…

 

Stel jij hebt mij als De Schmink Mevrouw ervaren als iets waar je dankbaar voor bent… Ik zou extra dankbaar zijn wanneer je dat hieronder wilt laten weten!

En toch, wil ik ook jouw verbeterpuntjes graag horen!

Dank!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s