Bellypaint

Wat een eer dat jij mij hier gevonden hebt!

Of jij nu jezelf een bellypaint cadeau wilt doen, of dat jij iemand anders blij wilt maken met een bijzonder moment waarin haar buik volledig in het middelpunt mag staan. Sinds ik voor het eerst een bellypaint mocht doen bij mijn buurvrouw weet ik pas hoe speciaal dit is. Het is niet alleen een leuke versiering, het is een moment van ultieme onspanning, een tikkie intiem, maar al met al haast meditatief. Met spons of penseel zorg ik ervoor dat de aandacht volledig naar die mooie buik gaat. Een uurtje helemaal niets anders aan je hoofd en in veel gevallen verdwijnt dat gespannen gevoel dat je soms op de oppervlakte voelt ook even helemaal.

Wil jij een standaard baby’tje op je buik of een veel geziene teddybeer, ik zeg geen nee, maar ik zou je liever uitdagen om een gevoel te beschrijven dat geheel intuïtief echt bij die kleine binnenin de buik zou passen. Wanneer je dan het eindresultaat op foto zet heb je echt een herinnering waar de kleine later ook iets bij zal voelen! Kijk zelf maar eens naar deze voorbeelden… Je zou de eerste niet zijn die zegt dat je ziet dat ‘het klopt’.

Wanneer je voor een bellypaint gaat, voor jezelf of voor een ander, bedenk je vooraf goed of je het leuk vind om dit in het bijzijn van familie of vrienden te doen, of dat het je juist heerlijk lijkt als momentje voor jezelf. In alle gevallen hangt hier natuurlijk een prijskaartje aan en zijn er meer opties:

Basis Bellypaint a 1 tot 1,5 uur   

Prijs 70 euro

Dit is inclusief 5 foto’s, ik zal ze met zorg nabewerken en jij krijgt ze gewoon met een linkje thuis (wanneer je de bellypaint cadeau geeft bij een babyshower, dan kan een afdruk plus usb stick met alle foto’s ook een mooi kraamcadeau zijn!)

En ook eventueel aanwezige kinderen worden passend geschminkt!

Je bent welkom bij mij thuis, of ik kom naar jou, eventueel op locatie waar de babyshower is… Houd wel rekening met mijn reiskosten a 0,35 p/km vanuit Lent.

Extra opties

NIEUW:Reiki/coaching sessie vooraf voor moeder en kind 55 euro

Wist je dat De Schmink Mevrouw, ook opgeleid is als Reiki-healer, als NLP coach en zo al vele jonge moeders mocht begeleiden om bij zichzelf te blijven tijdens deze eerste enerverende jaren. Tijdens de Bellypaint praten we hier vaak al over, maar wil je vooraf echt een uurtje alle aandacht voor moeder en kind? Dan kun je deze als combi nu extra aantrekkelijk aanvragen, we beginnen dan met een kort gesprek over waar je als moeder voor staat, waar eventuele zorgen of wensen aandacht willen. Vervolgens starten we met een heerlijke reiki behandeling van ongeveer 30 min. Bij reiki maken we gebruik van de universele energie, je ervaart een meditatieve staat van zijn en de energie gaan waar het heen wil om emotionele blokkades te verzachten en vaak verlichting ontstaat van lichamelijke ongemakken. Geen zorgen over drukpunten, zoals bij een massage, ik leg enkel mijn handen om de energie te laten stromen. Indien gewenst kan ik zelfs op afstand de behandeling geven. Na deze behandeling vindt er nog een korte evaluatie plaats om ervaringen een plekje te geven. Hierna is de aanstaande moeder vol inspiratie en meer in haar eigen energie, weer iets meer voor haar nieuwe rol. Bovendien krijgt de bellypaint hierdoor vaak ook een bijzondere diepere laag.

Uitgebreidere Belly art – Prijs op aanvraag.

Wil jij meer dan alleen buik, armen van mama-to-be of papa erbij, complete bodypaint, you name it… Of heb jij een speciaal ontwerp in je hoofd met een hoog detailniveau, dan vraagt dat natuurlijk om meer tijd. Informeer gerust of jouw ontwerp in die categorie valt, in sommige gevallen blijkt dat ik alsnog uit kom in de gemiddelde 1 tot 1,5 uur. Dan laten we de meerprijs natuurlijk alsnog vervallen!

Foto op kurk – Prijs 35 euro

Niets zo fijn als een mooie afdruk, juist van zoiets bijzonders. Helemaal in een tijd met honderden digitale foto’s op je telefoon en computer. Stel je voor hoe speciaal het is wanneer de kleine groter wordt ze er zelf haar eigen kunstwerken op kan prikken… of misschien wil mama de afdruk wel voor haarzelf met daarop telkens weer een recente foto van de kleine. Je kunt gerust voor andere materialen kiezen, zoals aluminium of ‘gewoon’ high quality fotopapier, dan pas ik daar de prijs op aan. Perfect als kraamcadeau!

Uitgebreidere fotoshoot – Prijs vanaf 175 euro

Ik beloof je natuurlijk 5 hele mooie nabewerkte foto’s die ik zelf met enige ervaring maak. Maar wil je echt een uitgebreide fotoshoot met je gezin of dierbare vriendinnen samen. Super leuk om dat meteen goed aan te pakken en ik kan dan een professioneel fotografe meenemen.

Opmaak geboortekaartje – prijs op aanvraag

Hierbij kan ik deels of geheel ontzorgen, alleen de voorkant ontwerpen of ook de binnenkant. Ik maakte al mijn eigen geboortekaartjes geheel handmatig, verzorgde authentieke handlettering voor de mooiste unieke namen, maar ook een aantal kaartjes in pure eenvoud opgemaakt. Stuur mij gewoon een mailtje met wat jou mooi lijkt, dan zal ik jou geheel vrijblijvend een passend voorstel doen!

Verdere invulling babyshouwer – prijs op aanvraag

Wanneer je bij een babyshower organiseert met mij als bellypainter, dan wil je een activiteit voor de tijd dat ik bezig ben, waar de zwangere niet te veel aan mist… Of heb je uberhaubt geen idee waar te beginnen qua locatie/aankleding/hapjes/cadeaus etc. Ik heb een paar leuke activiteiten waarbij je een heel bijzondere boodschap mee geeft aan de zwangere en aan haar kleintje. Van een creatieve tot een meer spelachtige aanpak. Daag mij uit en ik zal jullie aanvullen!

DSC_0553