Bellypaint

Wat een eer dat jij mij hier gevonden hebt!

Of jij nu jezelf een bellypaint cadeau wilt doen, of dat jij iemand anders blij wilt maken met een bijzonder moment waarin haar buik volledig in het middelpunt mag staan. Sinds ik voor het eerst een bellypaint mocht doen bij mijn buurvrouw weet ik zelf ook pas hoe speciaal dit is. Haha, was dat even jammer na 3 zwangerschappen met een totaal vertekend beeld van een bellypaint. Het is niet alleen een leuke versiering, het is een moment van ultieme onspanning, een tikkie intiem, maar al met al tamelijk meditatief. Met spons of penseel zorg ik ervoor dat de aandacht volledig naar die mooie buik gaat. Een uurtje helemaal niets anders aan je hoofd en in veel gevallen verdwijnt dat gespannen gevoel dat je soms op de oppervlakte voelt ook (even) helemaal.

Wil jij een standaard baby’tje op je buik of een veel geziene teddybeer, ik zeg geen nee, maar ik zou je liever uitdagen om een gevoel te beschrijven dat geheel intuïtief echt bij die kleine binnenin de buik zou passen. Wanneer je dan het eindresultaat op foto zet heb je echt een herinnering waar de kleine later ook iets bij zal voelen! Kijk zelf maar eens naar deze voorbeelden… Je zou de eerste niet zijn die zegt dat je ziet dat ‘het klopt’.

Wanneer je voor een bellypaint gaat, voor jezelf of voor een ander, bedenk je vooraf goed of je het leuk vind om dit in het bijzijn van familie of vrienden te doen, of dat het je juist heerlijk lijkt als momentje voor jezelf. Alles is goed, maar wel persoonlijk.

Basis Bellypaint a 1 tot 1,5 uur   

Prijs 99 euro

Dit is inclusief een paar mooie foto’s, ik zal ze met zorg nabewerken en jij krijgt ze gewoon met een linkje thuis (wanneer je de bellypaint cadeau geeft bij een babyshower, dan kan een afdruk plus usb stick met alle foto’s ook een mooi kraamcadeau zijn!)

En ook eventueel aanwezige kinderen worden passend geschminkt!

Je bent welkom bij mij thuis, of ik kom naar jou, eventueel op locatie waar de babyshower is… Houd wel rekening met mijn reiskosten a 0,35 p/km vanuit Lent.

Extra optie is een holistische sessie (reiki/coaching) vooraf. Investering 89 euro (ipv 120 voor een losse sessie)

Wist je dat ik opgeleid ben als Holistisch therapeut en zo al vele jonge moeders mocht begeleiden om bij zichzelf te blijven tijdens deze eerste enerverende jaren. Tijdens de Bellypaint praten we hier vaak al over, maar wil je vooraf echt een uurtje alle aandacht voor moeder en kind? Dan kun je deze als combi nu extra aantrekkelijk aanvragen, we beginnen dan met een kort gesprek over waar je als moeder voor staat, waar eventuele zorgen of wensen aandacht willen. Vervolgens starten we met een heerlijke reiki behandeling van ongeveer 30 min. Bij reiki ervaar je eigenlijk een meditatieve staat van zijn en de energie gaat waar het heen wil om emotionele blokkades te verzachten, waardoor ook verlichting ontstaat van lichamelijke ongemakken. Geen zorgen over drukpunten, zoals bij een massage, ik leg enkel mijn handen om de energie te laten stromen. Na deze behandeling vindt er nog een korte evaluatie plaats om ervaringen een plekje te geven. Hierna is de aanstaande moeder vol inspiratie en meer in haar eigen energie. Bovendien krijgt de bellypaint hierdoor vaak ook een bijzondere diepere betekenislaag. De energie vastgelegd in een beeld zal je nog vaak een steunende reminder geven wanneer het in die eerste jaren even zwaar voelt.

DSC_0553