Leer van de Schminkmevrouw!

Wat tof dat je deze pagina hebt gevonden! Je hebt mogelijk al besloten dat je wilt leren schminken, of je bent het aan het overwegen… Complimenten voor jouw goede ingeving, want Schmink is een leuke hobby, perfect entertainment en er schuilt een wereld vol verwonderen achter.

Want Schmink is meer dan kleur op de huid.

Je bent op de site van De Schmink Mevrouw aanbeland en laat Marije er nou om bekend staan dat ze altijd meer geeft… Meer aandacht op grote evenementen voor de individu voor haar, meer energie en entertainmentwaarde, maar ook meer levenslessen tussen de regels door.

Er zijn 3 opties om het schminken te leren:

  • Laagdrempelig via instagram
  • Gezellig in een groep bij jou thuis
  • Intensief met coaching 1op1

Hieronder lees je meer over deze opties in dezelfde volgorde:

Leren schminken op instagram

  • Wil jij de basis technieken voor het schminken leren?
  • Wil jij stap voor stap de populairste ontwerpen leren maken?
  • Wil jij zonder twijfel in kunnen spelen op verzoekjes die je nog niet eerder maakte?
  • Lijkt het jou fijn om een creatieve workshop in je eigen tijd en omgeving volgen?
  • Lijkt het jou fijn om te ervaren dat ook jij met de juiste tips direct mooiere resultaten maakt?
  • Lijkt het jou fijn om echt me-time te ervaren tijdens een cursus?
  • Lijkt het jou fijn om meer uit de quality-time samen tijdens het schminken te kunnen halen?

Wanneer jij meerdere keren JA hebt geantwoord, doe dan nu mee via deze cursus op instagram! Deze cursus is overcompleet, met uitgebreid aandacht voor de technieken, stap voor stap voorbeelden en zelfs een onderdeel over mindset, inspiratie vinden en kleurenleer.

Reviews

“Ik deed mee, omdat ik een ondernemer als jou wilde steunen in deze bijzondere tijden, het leek me al langer leuk om te leren schminken en vond het altijd al bijzonder wat voor een mooie creaties jij (en ik nu ook een beetje) kan maken. Het was echt heel zen om te doen en de uitleg maakte alles wat ingewikkeld leek een stuk makkelijker. Het enthousiasme werkt aanstekelijk. Het was elke keer weer een feestje op mijn scherm en het spiekbriefje achteraf was helemaal een cadeautje, precies wat ik nodig had om verder te kunnen oefenen.”

“Ik volgde al eens de basiscursus bij jou en dat was zo leuk dat ik wist wat ik kon verwachten. Jouw energie is echt heerlijk en de uitleg zo goed dat ik nu oprecht trots ben op wat ik maak”

“Deze cursus zou ik echt aan iedereen aanraden, het is zoveel meer dan een beetje kleur op het gezicht. Marije laat je echt zien dat je een diepere laag kun raken, je laat fantasie werkelijkheid worden bij een kind en ook volwassen schmink vond ik super tof om van jou te leren”

“Ik deed mee omdat ik iets wilde met de tijd die over was nu zoveel dingen niet meer door konden gaan, maar ik zou het achteraf ook juist in drukke tijden aanraden, ik werd er telkens weer helemaal zen van! Ik zie mijzelf niet echt als creatieveling en had niet gedacht zo snel zoveel te kunnen, maar wel dus!”

Groepscursus Schminken, bij jou thuis.

Het blijft gezellig, bijvoorbeeld met een groep vriendinnen of collega’s, fysiek bij elkaar. Samen creatief bezig en tussendoor lekker bijkletsen. Heerlijk lachen om de eerste onhandige pogingen en dan weer elkaar aanmoedigen wanneer het in de loop van de avond beter gaat.

Het voordeel van deze cursus is de actieve vorm, je koopt geen cursus waar je jezelf nog toe moet zetten, maar gaat in 1 avond concreet aan de slag. Ik ben er live bij, dus kan je meteen feedback geven.

Verder kun je het vast zelf wel invullen, samen is alles leuker, dus trommel een paar vriendinnen op, vorm een clubje met wat collega’s, spreek af met wat mensen uit de buurt of uit je familie. Samen leren schminken kan ook zorgen voor een gemene deler waarbij je elkaar nog vaak bij feestjes kunt helpen!

Voor 250 euro kom ik een avond bij jou thuis, exclusief eventuele reiskosten. Hoe meer mensen je uitnodigd hoe leuker de prijs verdeelt kan worden. Tot 8 personen kan ik de aandacht ook echt goed verdelen, maar vraag gerust naar de mogelijkheden om dit bijvoorbeeld aan te passen voor een teamactiviteit of het trainen van vrijwilligers.

Per 2023 krijgen alle deelnemers aan deze fysieke cursus gratis toegang tot de instagram cursus, om zo rustig terug te kunnen kijken wanneer je na de cursus nog wat aan het oefenen bent.

Next level, intensieve cursus

Misschien schmink je al en wil je er nu eens echt beter in wilt worden en droom je er stiekem van om hier professioneel mee aan de slag te gaan? Ook dan ben je welkom om bij mij een cursus te doen. Wanneer je 1 op 1 een cursus aanvraagt krijg je er meteen al mijn ondernemerslessen bij.

Jij krijgt inspiratie om er echt een stukje beleving aan toe te voegen, want schmink is meer dan een beetje kleur op het gezicht. En stel je eens voor dat je de ene keer heel intiem op een familiedag staat te schminken en de volgende keer op een druk bezocht festival.

Er is niets leuker dan het overdragen van deze mooie kunst. Dus mijn passie geef ik met liefde door. Ik zal je persoonlijke cheerleader zijn. Ik werk ondertussen veel breder als coach in een holistische praktijk en kom toch telkens weer terug op de basis die begint bij verwondering. Dit mag jij ook nog meer gaan herkennen en erkennen in jouzelf om als schminker of creatief ondernemer aan de slag te gaan.

Misschien herken jij je wel in het beeld van een creatieve ondernemer, maar brengt jouw creatieve brein meer onrust dan succes? Heb jij genoeg talent, maar geen idee hoe je het concreet op de markt zet? Weet jij precies wat en hoe jij als ondernemer aan de slag wilt, maar lukt het maar niet om daadwerkelijk in actie te komen? Ook daarvoor help ik je graag. Op basis van mijn achtergrond als therapeut help ik jou te ontdekken waar het op vast loopt. Soms ligt er een stukje oud zeer of hardnekkige overtuiging onder, ik maak je er bewust van en begeleid jou bij het zoeken van een aanpak die echt bij jou past!

Wil jij echt in jezelf investeren, gun jezelf dan deze cursus.

Fun en groei gegarandeerd!

Voel jij dat dit over jou gaat? Stuur mij een berichtje dan plannen we een kennismaking, gratis en vrijblijvend. Zo kunnen we samen kijk of jij door mij geholpen kunt worden en zo ja, welke vorm bij jou past.

Mocht je niet gevonden hebben wat je zocht en toch nieuwsgierig zijn of ik jou kan helpen. Stuur hieronder gerust een berichtje met jouw vraag of voorstel. Ik doe mijn best om zsm te reageren!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s