Workshops

Wat leuk dat jij besloten hebt om het schminken van mij te willen leren! Om te beginnen met de eerste les, gratis en voor niets; zorg vooral dat je lol hebt tijdens het schminken! Focus op effect, niet perfect…

Mijn workshops gaan altijd net iets verder dan techniek en ontwerp. Ik zal je inspiratie geven om er echt een feestje van te maken; hoe hou je het luchtig tijdens het schminken, hoe stel je een kind gerust en hoe maak je met een beetje schmink en glitter een mindfull moment vol magie? Ik leer het je door van de workshop zelf ook een feestje te maken! Dus er is altijd iets lekkers te drinken en te snoepen inbegrepen!

 

De eerstvolgende workshops:

Moeder en kind (vanaf 7):

  • woensdagmiddag 29 mei van 15.00 tot 17.30
  • Samen voor 40 euro

Eyedesigns:

  • Woensdagavond 5 juni en 12 juni van 20.00 tot 22.30
  • 2 avonden voor 55 euro

Buurtfeest:

  • Dinsdagavond 11 juni en 18 juni van 20.00 tot 22.30
  • 2 avonden voor 55 euro,
  • In het kader buurtgevoel: Kom je met 2 buren, dan betaal je samen 100 euro, kom je met 3 dan betaal je samen nog maar 135 euro.

Locatie: Bij De Schmink Mevrouw thuis: Balearenstraat 38 Lent

 

Korte toelichting van deze nieuwe workshops:

 

Middag workshop ‘moeder en kind’:

Heb jij ook zo’n gezellige tuttel thuis? Gaan ze het liefst met jouw make-up aan de haal? Hoe blij zou die kleine zijn met een workshop schminken?! Het grappige is ook dat ik van mijn cursisten vooral foto’s zie van schminksessies met hun kinderen thuis. Dat bracht mij op het idee om jullie samen ‘de kneepjes van het vak’ te leren! Je leert in een notendop de basis techniek, maar deze middag gaat het ook om qualitytime. Jullie gaan lachend, geschminkt en vol inspiratie naar huis! We maken bovendien een leuke foto van jullie samen. Deze foto herinnert je aan die leuke middag en jullie weten voortaan als de beste wat te doen om die grijze dag meer kleur te geven. Of het nou een studiedag is, of regen in je vakantie… Samen schminken is fun!

 

2 daagse cursus Eyedesigns:

Je leert in grote lijnen eerst de basis en staan we tevens uitgebreider stil bij de techniek met de zogenaamde onestroke. In de tweede les halen we alle technieken nog eens extra op, om zeker te zijn dat jij ook echt mooie kunstwerkjes kunt maken op het gezicht van jezelf of jouw vrienden/festivalmaatjes. Daarna gaan we direct over naar de opbouw van de mooiste eyedesigns, op een manier die jij telkens weer kunt aanpassen aan de desbetreffende outfit!

 

2 daagse cursus voor jullie eigen event:

In feite kun je dit op elke grote groep toepassen, of het nou voor je buurtfeest is, een grote familiedag of feest met je vriendengroep. Het is zeker ook ideaal voor schoolfeesten!

Je leert in grote lijnen hetzelfde als bij de basis, maar dan met een extra les waarin we de populairste kinderschmink doornemen en direct gaan oefenen op elkaar!

Precies die voorbeelden zul je ook krijgen wanneer je de speciale schminkset koopt. Dit pakket kost voor jullie als groep 99 euro en is uitgerust met 3x zoveel penselen, sponsen, sprayflesjes en glitters, zodat je met 3 personen tegelijk lekker door kunt schminken en alle kinderen op het feest aan de beurt komen! Inclusief mijn unieke ontwerpen die even populair als haalbaar zijn na deze cursus.

 

Workshop de Basis:

Na deze avond heb je de belangrijkste basis in de vingers, met wat verder oefenen en een dosis fantasie kun je alle kanten op. Die fantasie zal ik ook prikkelen, alles is er altijd al, ook jouw fantasie, maar ik zie in mijn workshops dat veel mensen daar een rem op hebben gezet… Dus verheug je maar vast, ik maak meer los dan het gevoel van een penseelstreek…

img_8401.jpg

Ik ga je om te beginnen echt De Basis leren; globale kennis van materialen, de fijne trucjes met verschillende kwasten en sponsjes, maar ook een korte introductie in handige effecten met de zogenaamde ‘splitcake’ oftewel een bakje waarin de cake(een term voor waterschmink) gesplitst in meerdere kleuren zit.

Verwachtingen
Je gaat naar huis met een arm vol strepen, kriebels en krullen, maar ook stipjes en bloemetjes… Dat is namelijk de basis van elk ontwerp dat jij zelf bedenkt, of bijv. op Pinterest gevonden hebt, welke je vervolgens op vriendin/zoontje/buurmeisje kunt uitproberen, of in een vervolg cursus bij mij natuurlijk… Je krijgt een geheugensteuntje mee naar huis, voor wanneer ‘dat ene trucje’ ineens niet meer wil lukken…
img_8402.jpgNever ending story
Waarschuwing je zult nog menig avond met zo’n zelfde beschilderde arm proosten op je vorderingen, want de technieken die ik je ga leren moet je oefenen en blijven oefenen… en de vorderingen die je zult zien zijn verslavend. Zelfs ik ga in een week met weinig ‘optredens’ regelmatig een avondje oefenen!

 

Meer Meer Meer

Tijdens de workshop zorg ik voor voldoende schmink om mee te oefenen, maar heb je iets in huis, neem het mee, dan kan ik je nog tips geven specifiek voor jouw materiaal. Indien je meteen een startsetje wilt kopen, laat mij dat vooraf weten, dan weet ik zeker dat ik voldoende op voorraad heb! Hierbij een inkijkje wat je oa kan verwachten in de set van 65 euro. Voor jouw beeldvorming; deze set kun je heel wat regenachtige dagen mee opfleuren, heel wat kinderen laten lachen en heel wat feestjes mee naar een hoger level tillen… of zelfs, de eerste stap zetten naar semi-professioneel werken op een kleinschalig event!

IMG_1365.jpg

Last but not least, mijn idee van een workshop is een feestje an sich, daar hoort wat lekkers bij. Tijdens elke workshop wordt er dus gezorgd voor een kleine borrel! Deze zit al bij de prijs in!! Heb jij dieetwensen of dringende andere voorkeur, geef het aan mij door!

 

IMG_7529

Kosten de basis: 35 euro

Wil jij meedoen, laat hieronder een berichtje achter!

Ik beantwoord eventuele vragen en stuur jou een factuur. Zodra de betaling binnen is de plek van jou.

Als de workshop vol zit krijg je ook bericht en hou ik je op de hoogte van nieuwe data!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s