Workshop: De Basis

Wat leuk dat jij besloten hebt om het schminken van mij te willen leren!

De eerst volgende workshop:

Datum: Donderdag 21 februari 2019

Tijd: 20.00 tot 22.30

Locatie: Bij De Schmink Mevrouw thuis: Balearenstraat 38 Lent

 

Na deze avond heb je de belangrijkste basis in de vingers, met wat verder oefenen en een dosis fantasie kun je alle kanten op. Die fantasie zal ik ook prikkelen, alles is er altijd al, ook jouw fantasie, maar ik zie in mijn workshops dat veel mensen daar een rem op hebben gezet… Dus verheug je maar vast, ik maak meer los dan het gevoel van een penseelstreek…

img_8401.jpg

Ik ga je om te beginnen echt De Basis leren; globale kennis van materialen, de fijne trucjes met verschillende kwasten en sponsjes, maar ook een korte introductie in handige effecten met de zogenaamde ‘splitcake’ oftewel een bakje waarin de cake(een term voor waterschmink) gesplitst in meerdere kleuren zit.

Verwachtingen
Je gaat naar huis met een arm vol strepen, kriebels en krullen, maar ook stipjes en bloemetjes… Dat is namelijk de basis van elk ontwerp dat jij zelf bedenkt, of bijv. op Pinterest gevonden hebt, welke je vervolgens op vriendin/zoontje/buurmeisje kunt uitproberen, of in een vervolg cursus bij mij natuurlijk… Je krijgt een geheugensteuntje mee naar huis, voor wanneer ‘dat ene trucje’ ineens niet meer wil lukken…
img_8402.jpgNever ending story
Waarschuwing je zult nog menig avond met zo’n zelfde beschilderde arm proosten op je vorderingen, want de technieken die ik je ga leren moet je oefenen en blijven oefenen… en de vorderingen die je zult zien zijn verslavend. Zelfs ik ga in een week met weinig ‘optredens’ regelmatig een avondje oefenen!

 

Meer Meer Meer

Tijdens de workshop zorg ik voor voldoende schmink om mee te oefenen, maar heb je iets in huis, neem het mee, dan kan ik je nog tips geven specifiek voor jouw materiaal. Indien je meteen een startsetje wilt kopen, laat mij dat vooraf weten, dan weet ik zeker dat ik voldoende op voorraad heb! Hierbij een inkijkje wat je oa kan verwachten in de set van 65 euro. Voor jouw beeldvorming; deze set kun je heel wat regenachtige dagen mee opfleuren, heel wat kinderen laten lachen en heel wat feestjes mee naar een hoger level tillen… of zelfs, de eerste stap zetten naar semi-professioneel werken op een kleinschalig event!

IMG_1365.jpg

Last but not least, mijn idee van een workshop is een feestje an sich, daar hoort wat lekkers bij, 21 februari wordt er gezorgd voor een kleine borrel! Deze zit al bij de prijs in!! Heb jij dieetwensen of dringende andere voorkeur, geef het aan mij door!

 

IMG_7529

Kosten: 35 euro

Wil jij meedoen, laat hieronder een berichtje achter!

Ik beantwoord eventuele vragen en stuur jou een factuur. Zodra de betaling bij mij binnen is ben jij verzekerd van een plekje.

Zodra de workshop vol zit krijg je meteen een berichtje en hou ik je op de hoogte van de nieuwe data!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s