Magische Kinderfeestjes

Jij hebt de eer om het feestje van jouw kind tot een groot succes te maken. Iets dat even leuk als uitdagend is. Een goed georganiseerd kinderfeestje blijft lang in het geheugen van jouw kind. Een feestje in een veilige omgeving in een thema dat meteen de fantasie van je kind raakt en met alleen de beste vriendjes, dan kan het nauwelijks mis gaan!

Zoek jij meer inspiratie? Check eerst je kind, waar gaan zijn/haar ogen van stralen? Wil jij minder stress? Lees snel verder over de complete feestjes van De Schmink Mevrouw.

Als kinderen geloofden we dat alles mogelijk is, het trucje is om dat nooit te vergeten.

David Blaine

Behalve het (laten) schminken van de kinderen zijn deze pakketten gevuld en overgoten met oneindige fantasie, het effect is pure magie. Van uitnodigingen en intense voorpret tot het verzekeren van een lange herinnering, met daartussen alle praktische handreikingen die jou als ouder helpen, om ondanks het harde werken(want dat zijn kinderfeestjes nou eenmaal) ook gewoon te kunnen genieten!

Wat mag je verwachten voor het pakket van 100 euro?

 • Printables; unieke uitnodigingen tot decoratie passend bij het thema
 • Draaiboek; met tijdsbestek en lijstjes voor de boodschappen en andere voorbereidingstips
 • 1 uur schminken, gebaseerd op 6 kinderen
 • In het draaiboek staat altijd naast het schminken 1 hoofd activiteit, aangevuld met variaties, rustmomenten, aanvullingen voor meer uitdaging en aanvullingen zoals tekeningen voor kinderen die even een extra rustmomentje willen.
 • Voor alle kinderen maken we tijdens het feestje een foto die ik live voor jullie uitprint.
 • Ook krijg je een link voor een playlist in spotify
 • En tips voor meer voorpret, de taart en andere hapjes

Alles is volledig gebaseerd op het thema, omdat een vol doorgevoerd thema de fantasie van de kinderen maximaal aanzet. Overigens zijn de thema’s wel zo abstract dat de jarige haar eigen wensen er nog aan kan hangen. Zo nog blijft er ruimte over voor de fantasie van de kinderen aanwezig! Want niets is zo rijk en overvloedig dat de fantasie van een kind als ze de juiste bodem krijgen ontstaat er pure magie!

In elk draaiboek komen verschillende activiteiten aan bod. Bij De Schminkmevrouw mag je in ieder geval iets creatiefs verwachten, aangevuld met iets muzikaals of kinderyoga en energieke activiteiten, een vleugje nostalgie en met tips voor binnen en buiten. Ieder feestje zal uniek worden, ieder kind zal zijn eigen voorkeuren erin kunnen stoppen. De Schmink Mevrouw prikkelt jullie creativiteit, ook al dacht je dat niet te bezitten, ik help jullie om er zelf ook iets creatiefs aan toe te voegen!

Ready? Dit zijn de thema’s:

 • Achter de regenboog
 • Bloemenpracht
 • Dierenwereld
 • Heldendom

Iedereen weet dat achter de regenboog een pot met goud staat, maar wist je dat dat geen echt goud is? Het is iets veel specialers, pure magie, van al die kleuren kun je de mooiste kunstwerken maken. Je leert hoe een regenboog ontstaat en dat eenhoorns aan de andere kant van de regenboog worden geboren. Stel dat de jarige van K3 houdt, dan zouden zij ook zomaar langs kunnen komen…

Bloemen zijn er in vele soorten en maten, iedereen heeft zijn eigen favoriet, iedereen wordt blij van al die kleuren en geuren. Iedereen weet ook dat de bijen heel belangrijk zijn voor het behoud van bloemen, van bijendans tot zonnedans en regenrituelen. Maar wanneer jij erin gelooft, dan kun je ook kiezen om kennis te maken met de Elfjes, die allerlei klusjes doen om de bijen te helpen en samen hun eigen fijne avonturen beleven tussen al die mooie bloemen, wanneer wij slapen.

In de dierenwereld mag je zelf kiezen welk dier je wilt zijn, niemand hoeft nog naar de dierentuin voor zijn favoriete dier, weten jullie alles van de dieren? Wat eten flamingo’s om hun kleur zo mooi te houden en hoe zwaar is de poep van een olifant? Wist jij dat een tijger als een koe kan klinken en een cheeta tjilpt als een vogeltje? Je kunt zelf het dier worden, of je kiest ervoor om de dieren te verzorgen…

Wie zich thuis voelt in het heldendom is nergens bang voor, of toch wel? Tijdens dit feestje leer je in ieder geval dat je niet alles hoeft te kunnen of durven om toch dapper te zijn! Van de striphelden naar de helden in de moderne wereld. Dit thema kan even onstuimig als breinbrekend uitgevoerd worden. Iedereen ontdekt welke held er in hem/haar verstopt zit!

Verbeelding brengt je overal!

Albert Einstein

Deze pagina wordt nog aangevuld, maar de pakketten zijn al wel te bestellen. Voor 100 euro hoef je in ieder geval niets meer zelf te bedenken. Een groot deel komt digitaal, dus kunnen jullie al snel vol inspiratie aan de voorpret beginnen. Vul hieronder jouw aanvraag in, met het thema dat de voorkeur heeft. Meer vragen ook welkom!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s