De magie van Schmink

Ik voel me soms net een tovenaar…

Zo was er eens een jongetje dat eerst wat nukkig op afstand bleef en zei dat hij schminken stom vond. Hij zat uiteindelijk het meest stil van allemaal. En toen hij met een geschminkte politiepet van de kruk af stapte zat hij helemaal in z’n rol! Hij besloot dat zijn zusje, de regenboog eenhoorn, de gevangenis in moest… Lachend renden ze de hele middag achter elkaar aan, terwijl ouders vertederd toekeken. Dat is de magie van Schmink.

Ook die pubers, die aanvankelijk dachten dat schmink meer voor kleine kinderen was, konden weer heerlijk zichzelf zijn nadat ik bij ieder 1 oog van subtiele ‘sugarskull versiering’ had voorzien. En dan hebben we het nog niet over die ene papa op dat buurtfeest, die van koele toeschouwer ineens het stralende middelpunt van het kinderprogramma werd, nadat we een happende haai op zijn kaak/wang hadden gezet!

Regelmatig is de magie zo groot dat ik vergeet foto’s te maken, maar verhalen zoals deze heb ik nog zoveel meer… Verhalen van hoe mooi iedereen, van klein naar groot, een beetje betoverd lijkt door de schmink. Als dat geen magie is!?! En die magie kan jij ook inzetten op jouw feestje of evenement!

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op!

Advertisement