Stoere jongens willen ook schmink

Wanneer jongens groter worden doen ze stoerder en wilder, maar ook de meest drukke en stoere jongens worden weer die onbevangen versie van dat kleine jongetje dat ze eigenlijk nog zijn, zodra ze bij mij op de stoel zitten. Het stil moeten zitten om bv een eng monster te kunnen worden nemen ze graag voor lief en het zachte gekriebel van de schminkkwast brengt ze helemaal tot rust. Uiteindelijk vraagt menig stoere jongen spontaan of er ook een regenboog of wat glitter bij mag!

Heerlijk zon rustmoment op het kinderfeestje vol stuiterende jongens… en mochten ze dan toch te stoer zijn voor een geschminkt gezicht, dan kunnen ze natuurlijk altijd nog voor een vette tattoo gaan!

Heb je vragen en/of specifieke wensen die je wilt bespreken, neem gerust contact met mij op!

Advertisements